(haiq CLXVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

słowo w pół słowa
przełknięte drżenie głosu
wiersz stał się wierszem

                            [haiq CLXVIII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 6 grudnia 2011
anonim