Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq CLXX)
(haiq CLXX)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
północny wiatr snu
Oddhin dyktuje łaskę
żagle znów pełne
[haiq CLXX}
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 13 grudnia 2011
Justyna D. Barańska
Znowu: dlaczego "Oddhin" - nie Odhin czy Odyn?
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Tomasz Smogór
no właśnie: why?
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści