(haiq CLXXI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

prosto z uścisków
na wyspy bezświąteczne
smak pozostaje

                             [haiq CLXXI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 14 grudnia 2011
anonim