(haiq CLXXII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


lipa przy lipie
biała ulica mrozu
adres tęsknoty

                           [haiq CLXXII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 15 grudnia 2011
anonim