(haiq CLXXIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

krzyk szeptu ciała
pocałunek pieszczoty
muzyka spojrzeń

                          [haiq CLXXIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 16 grudnia 2011
anonim