sejsmografowanie

Evit-ka

 

aż wstrząs mózgu

jak Ziemi trzęsienie

 

a może zaledwie odwrotnie
trzęsienie mózgu jak Ziemi wstrząs

 

nie wiem
mówią różni że chyba było –

 

złudzenie rzeczywistości – już
rzeczywistość złudzenia – dopiero:

 

zwyczajna – aby na pewno?
miłość – a z niej antymiłość

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 16 grudnia 2011
anonim