(haiq CLXXIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

włócznia druida
błyskawica na śniegu
warkocz Runy SIG

                             [haiq CLXXIV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 17 grudnia 2011
anonim