(haiq CLXXV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

kształt objawienia
kształt oddechu Boga
czworo drzwi HAGAL

                                     [haiq CLXXV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 19 grudnia 2011
anonim