Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq CLXXVI)
(haiq CLXXVI)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
krok drogi mlecznej
spojrzenie w twarz ażuru
galaktyki rzęs
[haiq CLXXVI]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 20 grudnia 2011
Justyna D. Barańska
Podoba mi się to zbliżanie, od rzeczy astralnych po maluteńkie, przy czym wielkość jakby rosła.
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści