(haiq CLXXVII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

krzyż Runy GEBO
kobieta i mężczyzna
czerwień spełnienia

                                 [haiq CLXXVII]
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 21 grudnia 2011
anonim