+ (kilka konceptów)

wystarczy janek

 

           [Oczywiście przylegam]

 

I

 

        Osobiście podpisuję pisane/niepisane umowy.
Bezwiednie, choć na jawie. świadom/nie...
Skinieniem głowy wyrażam lunatyczną akceptację.

        Bez mrugnięcia okiem obieram kurs prawo/

        lewo ?

staję się pijakiem, aktorzyną, liderem,

głupcem (inne)
tak w nieskończoność.

                                                                                                             P  F
                                                                        Zaczynam temu ufać        _ | _                           

 

II

                                                 

Podobnie jak matczynym wskazaniom
A. Bezradnie opuszczam oczy pełne żalu
B. Zawsze znajdują miejsce w moim sercu
C. Trudno się sprzeciwić
D.  Nie mogę w to uwierz
                                            Odpowiedź:  V

           

wystarczy janek
wystarczy janek
Wiersz · 21 grudnia 2011
anonim
  • guccilittlepiggy
    po ukośniku nie robimy spacji.
    ja tutaj widzę zbiór odrzutów, nie konceptów. (bo zdaje się, że wszystkie już gdzieś u Ciebie czytałem)
    mógłbym docenić pomysł, poszukać nawet polemiki z takimi czepialskimi osobnikami jak ja,
    ale naprawdę, z tego powyżej nie powinieneś przenigdy próbować zrobić wierszy i nie ma tutaj żadnej polemiki. jak już musisz, weź sobie po każdym z tych zdań i zrób z nich osobny wiersz.

    · Zgłoś · 12 lat