Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq CLXXVIII)
(haiq CLXXVIII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
okienko w dachu
nagie ciała konarów
a może bólu
[haiq CLXXVIII]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 22 grudnia 2011
Justyna D. Barańska
Mhm... czyli nici z selekcji?
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Anonimowy Użytkownik
z selekcji nici, ale autor chyba się powoli wypala
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Justyna D. Barańska
Jak się pisze ponad 200 haiku, to nic dziwnego.
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Już nie pisze haiq. Ten rozdział zamknąłem kilka lat temu...
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści