Osobni

Rita

pędzącym czasem milczymy

dla równowagi

w modlitwach ruch

 

palce bieleją na kolejnych przystankach

cisza to dynamit

w duszy tąpnięcia

 

słychać jak serca płowieją 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Rita
Rita
Wiersz · 22 grudnia 2011
anonim
  • Rita
    Dziękuję Ci Ce :)

    Miło mi,że się tu zatrzymałaś.

    Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • Ce.
    słychać jak serca płowieją - .świetne zakończenie

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • guccilittlepiggy
    jak na mój gust zbyt hasłowy i statyczny. niech inni się wypowiedzą. ja nie lubię takich.

    · Zgłoś · 12 lat temu