(haiq CLXXX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

 

jeśli tylko TY

to dzień i noc są Tobą

i Baśń o perłach

                         [haiq CLXXX]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 24 grudnia 2011
anonim