(haiq CLXXXI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

między cieniami
Runa PERDO kulbaczy
z Phobosem grywa

                          [haiq CLXXXI]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 25 grudnia 2011
anonim