(haiq CLXXXIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

przebudzony kot
czarno – biała opowieść
o wczesnej wiośnie

                                  [haiq CLXXXIII}

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 27 grudnia 2011
anonim
  • Tomasz Smogór
    to musi być czarno biały kot;) ale nic mi dobrego z tego nie wychodzi, żadnej tajemnicy

    · Zgłoś · 12 lat temu