Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq CLXXXIII)
(haiq CLXXXIII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
przebudzony kot
czarno – biała opowieść
o wczesnej wiośnie
[haiq CLXXXIII}
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 27 grudnia 2011
Tomasz Smogór
to musi być czarno biały kot;) ale nic mi dobrego z tego nie wychodzi, żadnej tajemnicy
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści