***

mezilla

No i brakuje tu już tylko Ciebie,

bo ciągle czekasz na znak na niebie,

że to już ten dzień i ta chwila,

że to ostatnia do przejścia mila,

że już nie musisz marzyć i śnić,

bo w końcu nauczysz się prawdziwie żyć!!

Oceń ten tekst
mezilla
mezilla
Wiersz · 27 grudnia 2011
anonim