(haiq CLXXXIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

ciężka powieka
Lug wyzywa Balora
proca czy lustro

                                [haiq CLXXXIV]
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 28 grudnia 2011
anonim