Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq CLXXXV)
(haiq CLXXXV)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
pod napięciem żył
iskra otwarcia muszli
Arthemis z jabłkiem
[haiq CLXXXV}
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 29 grudnia 2011
guccilittlepiggy
o, nowe haiq!
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Anonimowy Użytkownik
po napięciu żył
w muszli jeden haiq
ostre zaparcie
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Anonimowy Użytkownik
dobry komentarz
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Tomasz Smogór
Jest tu jakaś niespodzianka.
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
Tomasz Smogór
Ale Artemis bez ,,h''.
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
w muszli jeden haiq
ostre zaparcie