(haiq CLXXXVI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


boski zdrój Tephnut
Cleopatrą brzemienny
oczami Bastet

                              [haiq CLXXXVI]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 30 grudnia 2011
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    boski zdrój moczu
    wytrysnął do nocnika
    jałowy popis

    · Zgłoś · 12 lat temu