(haiq CLXXXVII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


przedpołudniowy
powiew kwitnącej wiśni
rubinowy śpiew

                             [haiq CLXXXVII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 31 grudnia 2011
anonim
  • Tomasz Smogór
    Jakiś bez pomysłu ten haiq

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    japoński ogród
    zawsze zawstydzi kwieciem
    ubogą Warmię

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Hm. - chciałabym poznać zamysł autora.

    · Zgłoś · 12 lat temu