(haiq CLXXXIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


numerus nemo
brak z największym znaczeniem
czerep Runy WYRD

                                   [haiq CLXXXIX]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 2 stycznia 2012
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Mam nadzieje, że panu to się ta ma masz y maszynka zacięła cię już na do dobre. Amen

    · Zgłoś · 12 lat temu