(haiq CXC)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

najlitościwszy
doskonale zielony
wehikuł czasu

                      [haiq CXC]
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 3 stycznia 2012
anonim