Literatura

(haiq CXC) (wiersz)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

najlitościwszy
doskonale zielony
wehikuł czasu

                      [haiq CXC]
 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 23 stycznia 2012, 21:17
Jest tu jakaś iskierka. Pomyślę.
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 23 stycznia 2012, 22:01
Prawie jak do jakiegoś obrazu Leskosa. Kupuję to w takim zestawie.
przysłano: 3 stycznia 2012 (historia)

Inne teksty autora

Bydgoszcz, sobota 30 maja 2015 roku
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Partykuły modalne
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz niewymuszony
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca