(haiq CXCII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

wiatr nad – rzeka pod
zamrożona tafla wosku
wiatr nad z wiatrem pod

                                   [haiq CXCII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 5 stycznia 2012
anonim