(haiq CXCIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

lis posrebrzany
zagubiony MŁOT THORA
porywa Norny

                     [haiq CXCIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 6 stycznia 2012
anonim