paranoicznie o pano/ramach

Wintrop1979

mówili o niej

/śmieje się bo głupia/

od dziecka była

prostą

 

która się skrzywiła

Wintrop1979
Wintrop1979
Wiersz · 6 stycznia 2012
anonim
  • Justyna D. Barańska
    Nie wiem, co ten tytuł ma nakreślić i co w tekście zmienić czy jak go wzbogacić. Ale sam tekst się broni dzięki prosta - krzywa, bardzo to przewrotnie pomyślane. Tylko nie rozumiem jeszcze dlaczego używasz slashu. Co to za nowa moda?

    · Zgłoś · 12 lat
  • guccilittlepiggy
    mnie ten tytuł po prostu wkurza. każe mi się zastanawiać: no i dlaczego nie rozumiesz? głupek z ciebie, a to na pewno jest proste.
    slash ma pewnie nawiązywać do tej krzywej. tak myślę (i to też mi się nie podoba)
    za to reszta już tak, prosty pomysł, proste rozwiązanie, nic prostackiego.

    · Zgłoś · 12 lat
  • The Madeleine
    Justyna.
    slash to ukośnik.
    gucci : jak w kurza i każe zastanawiać to chyba dobrze. To cel wiersza.

    Podoba mi się, bo powoduje takie "o kurczę" po przeczytaniu :)

    · Zgłoś · 12 lat