o! i jeszcze raz: o! bo to całkiem nieźle pomyślane jest. Straszne udawaczki z tych doniczek, niby nam naturę do domu przynoszą, a jednak ją zabijają, zabijając jej istotę. Nic więc dziwnego, że żółć się zbiera, oby tylko ta ostatnia kropla niespodziewanie nie przybyła.