Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
"antycypacja (samo?)zagłady"
"antycypacja (samo?)zagłady"
Evit-ka
„
(
czy?) po zamknięciu notesu z wierszami
i pomysłami na kolejne
nastąpi otwarcie
perspektyw i żył
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 7 stycznia 2012
Anonimowy Użytkownik
hm. - podobno pisanie strof bywa szkodliwe.
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści