ech niech tak pani nie przejmuje
przecież nie zawsze bywa ciemno
nie-ja-nie-je-stem dobry wujek
niech pani wyjdzie ze mnie (bądź ze mną)
przecież nie zawsze bywa ciemno
nie-nie-za-mierzam poruszać światła
niech pani wyjdzie ze mnie bądź ze mną
trudno bez pani wierzyć w sens dla tła
(niech tuła
tuła tuła tuła
tuła się z tła
echo po och-ech
niech
tu się tuła tuła tuła
tuła z tła
echo) (och-heh)
nie nie zamierzam poruszać światła
będzie i wejdzie dla sceny (o czasie)
trudno bez pani wierzyć w sens dla tła
mówmy lub milczmy póki jest zasięg
będzie i wejdzie dla sceny o czasie
w sumie nieważne czy z serca czy w oku
mówmy lub milczmy póki jest zasięg
języki zgrają się tu albo z boku
(bo tuła
tuła tuła tuła
tuła się z tła
echo po och-ech
bo
tu się tuła tuła tuła
tuła z tła
echo) (och-heh)
w sumie nieważne czy z serca czy w oku
(ech) niech tak pani nie przejmuje
języki? zgrają się tu! albo z boku?
nie ja! (nie jestem dobry wujek)
(niech tuła
tuła tuła tuła
tuła się z tła
echo po och-ech
niech
tu się tuła tuła tuła
tuła z tła
echo) (och-heh)
Pozdrawiam:)
Moje uznanie.
- rozumiem, że do aspiracji w inspiracji się przyznasz ? :):)
pozdr
miło - Wujku samo zło