(haiq CXCVII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


całonocny dzień
skała z otwartym łonem
u szczytu powiek

                          [haiq CXCVII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 8 stycznia 2012
anonim