(haiq CXCVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

magia wersetów
pentakl ksiąg karmicznych dróg
oddech wyznania

                                   [haiq CXCVIII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 9 stycznia 2012
anonim