Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Carbo
pomóż mi żyć
pomóż mi żyć
Carbo
pomóż mi żyć
jeśli nie umiesz
pomóż mi zginąć
jeśli nie zechcesz
pomóż zapomnieć
jeśli nie kochasz
pomóż powrócić
zanim odejdę
zanim czas minie
zanim chęć zginie
zanim zapomnę
dlaczego żyję
zanim zapomnę
dlaczego ja
Lubię
Carbo
Wiersz · 16 stycznia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści