(haiq CXCIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


magia dotyku
miękki sztorm pożądania
białe spełnienie

                                   [haiq CXCIX]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 10 stycznia 2012
anonim
  • Tomasz Smogór
    magia dotyku? sztorm pożądania? z białego spełnienia coś by się jeszcze dało utkać ale to co powyżej jest słabe

    · Zgłoś · 12 lat temu