(haiq CC)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


rozdać haiku
karty znaczone mocą
łzami Oddhina

                          [haiq CC]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 11 stycznia 2012
anonim