"w sieci sieci"

Evit-ka

człowiek zasiadł wygodnie
na biurowym fotelu obojętności
przed komputerem asekuranctwa

 

i śmiało wystukał bliźnim
postęp technicznej bezwzględności
na klawiaturze sukcesu

 

żeby ktoś zrezygnował ze złącza wrażliwości
kogoś pozbawiono dysku współczucia
komuś zginęło IP własnego serca

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 11 stycznia 2012
anonim