Samotność

mai

Ja wiem że to nie czas
na samotność
chociaż wszystko umiera
pojendynczo
a ptaki przestają sie kochać
została mi topola
zwiędły bukiet
i czarne ptaki na błękitnym niebie
mai
mai
Wiersz · 24 lutego 2001
anonim