(haiq CCI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

luźny płaszcz ANSUZ
morze pokryte duchem
brzask święta skrzydeł

                                     [haiq CCI]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 12 stycznia 2012
anonim