(haiq CCII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

monsieur Lermontov
mdły pocałunek kuli
gorzki cień nieba

                          [haiq CCII]
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 13 stycznia 2012
anonim