prawdziwy bóg powinien mieć jedno oko
w nim: tęczówkę w kolorze chałwy i prawdę
zdziwione pastelowe brwi o smaku sojowego sosu
gdyby w razie czego okazało się że święty obrazek
jest tylko falsyfikatem z drukarki epson
stojącej w korytarzu wysokiego biurowca
prawdziwa bogini powinna mieć spojrzenie
Chyba Pan ma rzeczywiście to trzecie ok, specjalnie do poezji, tylko żeby Pana nie zmyliło, bo przy obecnej jakości wydruku, to ciężko odróżnić, czy aby nie falsyfikat.
Smagana - nie reklamuje zadnej z wymienionych. Uzywam raczej jako rekwizytow. Sam mam drukarke zupelnie innej firmy ale nie wydaje mi sie, azeby bylo to w jakis sposob istotne.
Nie mam trzeciego oka. Nie znam sie na poezji, po prostu ja lubie. Ciesze sie natomiast ze w jakis tam sposob trafiam w niektore gusta. Pozdrawiam i proponuje zwracac sie do mnie po imieniu :)