(haiq CCVI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

marcowa zamieć
świat z niebem pojednany
ciepły gest zimy

                                  [haiq CCVI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 17 stycznia 2012
anonim