(haiq CCVII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

cicha czerwień słów
pulsujące spojrzenie
- i niech się stanie

                           [haiq CCVII]
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 18 stycznia 2012
anonim