(haiq CCVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

wieczór Petrarki
różany sonet dłoni
laurowy wszechświat

                                    [haiq CCVIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 19 stycznia 2012
anonim