(haiq CCIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

czuły kwiat nowiu
pączki paproci rodzi
róża jest pełnią

                                  [haiq CCIX]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 20 stycznia 2012
anonim