ZAJĘCIA KOREKCYJNE

Jakint

 

To jedno teraz mnie obchodzi.
William Carlos Williams

 

 

z wydaniem pierwszej książki poczekam do śmierci

twojej

 

brak przecinka kropki
nieograniczona ilość myślników
wiszących jak przewody wysokiego napięcia

 

ponad

 

papierowy zwykły
 

Jakint
Jakint
Wiersz · 21 stycznia 2012
anonim