(haiq CCXI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

pieśń pustej nocy
bryk z gramatyki bólu
pierzaste głosy

                       [haiq CCXI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 22 stycznia 2012
anonim