Kat

hatsumomo

Czas mija
jak żmija
przy, z, bez
żadnych tez.
Nie potrafie wyjaśnić wskazówek zegara
będzie za to kara,
że mijają godziny
nie bez przyczyny
dla zysku lub strat
czas to mój kat.

Oceń ten tekst
hatsumomo
hatsumomo
Wiersz · 22 stycznia 2012
anonim
  • Justyna D. Barańska
    Tekst słaby, płaski, do tego napisany częstochową i jeszcze z błędami.

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • Konrad Matysiak
    Mienić katem może się jedynie autorka;)) Sorry...kiepskie rymy jak dla mnie, musisz nad tym popracować.

    · Zgłoś · 12 lat temu