(haiq CCXII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

ślad dłoni Elfa
kamień Akephalosa
melodia phthonos

                          0[haiq CCXII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 23 stycznia 2012
anonim