scenariusz dla jednego aktora. otwarte rany
i zamknięte gabinety. w poczekalni przeszklone gabloty
nawołują do przestrzegania higieny intymnej.
przerwa na świętość, trwa liczenie strupów.
jeden centymetr sześcienny kontra nagie kolano.
przeciwnik wzywa pomocy.
głuche wróble.